Sigma Paintr maakt het je makkelijk

Als je regelmatig van muurkleur verandert, zoals ik en nog vele interieurfreaks met mij, dan weet je vast wel hoeveel werk het verven van een muurtje kost. Het uitzoeken van een kleur (wat onder het ‘leuke’ werk valt, uiteraard), het afplakken, meubels opruimen, verschuiven en afdekken. Verfpotten die omvallen, rollers en kwasten aanschaffen. Het uiteindelijke verven zelf (welke techniek en hoeveel lagen dekt het best?) en dan het uiteindelijke opruimen. Ik kan je vertellen; ik heb daar geen geduld voor.

image

Geef het werk uit handen

Sigma speelt hier handig op in door al het werk, van A tot Z, voor je uit handen te nemen met hun service: Sigma Paintr. Wat dit feitelijk inhoudt, is dat je bij Sigma je kleur kiest, de datum waarop je geverfd wilt hebben en dan verstuur je hun het verzoek. Uiteraard krijg je een offerte, zodat je precies ziet wat de klus gaat kosten.


image

Zet de koffie maar klaar

Sigma Paintr gaat vervolgens voor je aan de slag om een professionele schilder te kiezen, uit jouw eigen omgeving. Vlak voor de verfklus gedaan gaat worden, krijg je nog een bevestiging en op de dag zelf hoef je enkel de deur open te doen en de koffie klaar te hebben staan.

image

Luchtzuiverende verf.

Sigma Paintr werkt met hoogwaardige verf. Ik heb voor de slaapkamer gekozen voor de luchtzuiverende verf Sigma Air Pure. Dit is een biobased muurverf met luchtzuiverende werking. Overal in huis komt formaldehyde voor, vooral in ruimtes/kamers die onvoldoende geventileerd zijn of plaatsen waar de verwarming vaak aan is. Sigma Air Pure verlaagt blijvend het formaldehyde gehalte in een ruimte. Gegarandeerd heerlijk slapen dus!

image

Binnen -en Buitenklus

Wij hebben nu voor een binnenklus gekozen, maar uiteraard kan Sigma Paintr ook de buitenklussen voor je regelen. En dat allemaal met gecertificeerde schilders. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Laat een berichtje achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.