Kleur van het jaar 2019

Een eerlijke mening.

Het jaar 2018 is nog niet voorbij of Flexa kom al met de trendkleur voor het jaar 2019: Spiced Honey. Met veel bombarie en een groot (social) media campagne wordt je bijna verblind door deze kleur. En wat voor een kleur! Je moet er van houden, zullen we maar zeggen…

spiced honey a

deco-paints-colour-futures-kleur-van-het-jaar-2019-een-plek-om-te-dromen-woonkamer-inspiratie-32_0[foto: flexa.nl]

Dat gezegd hebben, mag je van Flexa natuurlijk deze kleur al dit jaar gaan toepassen in je interieur. Dat is de insteek van deze marketing campagne ook; je bent trendsetter of niet.

Gevisualiseerd.

IMG_1600En eerlijk is eerlijk; ook ik heb met de visualizer app van Flexa deze kleur geprobeerd in mijn interieur. Maar vond deze toch een beetje ‘vies’ ogen. Het is nogal een kleurtje.. En mijn ogen kunnen er in elk geval niet aan wennen.

Wat trouwens wel een enorme goede uitvinding is van Flexa is die Visualizer app. Ik heb daar meerdere kleuren geprobeerd en het geeft je een goed beeld hoe dit in je interieur staat. Beter dan te hannesen met een staaltje van 1x2cm. En mocht je daar dan nog over twijfelen dan heb je natuurlijk ook nog de Flexa kleurtesters. Waar ik nog een tip voor heb; mocht je deze niet voor je muur gebruik; dan kan je deze ook toepassen op andere (kleinere) items. Een houten doosje, een (klein) krukje…

Alternatieven

Nu dat ik heb besloten dat Spiced Honey geen plek zal vinden in mijn interieur (maar…. zeg nooit nooit!), kijk ik met smart uit naar welke kleur Histor als de ‘kleur van het jaar 2019’ gaat presenteren. Of Pantone? En ach, anders kan je altijd nog je eigen creatieve geest gebruiken toch? Blijf vooral lekker bij jezelf!

Een gedachte over “Kleur van het jaar 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s