Het KARWEI Huis in Amsterdam

IMG_0354 (1)

Donderdag 11 oktober werd ik hartelijk onthaald in het KARWEI Huis in de Runstraat in Amsterdam. Het KARWEI Huis? Ja, een echt huis ingericht met allemaal mooie interieuritems van KARWEI. Deze pop-up store is dé plek om wooninspiratie op te doen. KARWEI weet namelijk als geen ander wat de trends op woongebied zijn en hoe je nieuwe kleuren, materialen en meubels combineert.

In het KARWEI-huis vind je alle musthaves van dit seizoen: van perfecte basics tot en met blikvangers waarmee je je huis tot in elk hoekje Instagram-ready maakt. Alles wat je ziet, past bij elkaar en is direct te koop in het KARWEI-huis of te bestellen via de bestelzuil.

Instagramwaardig

Samen met enkele andere instagrammers mocht ik als 1 van de eersten aanwezig zijn bij de opening van deze pop-up store. Uiteraard was alles in topconditie gestyled en uiterst Instagram-waardig. Wij konden dus ons hart ophalen!

Enkele opvallende elementen in de styling; glas, messing, ronde vormen, roze en natuurlijke materialen. Al met al voor ieder wat wils. Ik heb mijn oog in ieder geval laten vallen op wat mooie items en zal dan ook snel weer eens een bezoekje aan een KARWEI filiaal brengen.

Workshops & Interieuradvies

Naast dat je hele leuke inspiratie kan opdoen in het KARWEI huis, gaan zij ook elke woensdag en vrijdagmiddag (gratis) workshops organiseren; zoals je eigen woonaccessoires maken, bloemen matchen bij je interieur en instagramwaardige interieurfoto’s maken. Op zaterdag wordt er een gratis interieur-advies gegeven door een KARWEI-stylist. Hiervoor graag wel even een afspraak maken.

IMG_0396

Het volledig aanbod hiervoor kan je op hun pagina workshops vinden.

Tijdelijk

Wil je ook een bezoekje brengen aan het KARWEI-huis? Dat kan t/m 29 november. Zaterdag 13 oktober is de winkel voor het eerst open voor publiek. Wil je nog meer informatie (b.v. de openingstijden), neem dan eens een kijkje op de site van het KARWEI huis.

IMG_0323Deze blogpost is tot stand gekomen m.m.v. van Karwei. Alle beelden zijn door zusinterieur gemaakt en mogen niet worden gedeeld zonder toestemming. Meer informatie hierover? Stuur mij dan een bericht of kijk op pagina diensten.

 

One Reply to “Het KARWEI Huis in Amsterdam”

Laat een berichtje achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.