Studeerkamer Make-over

Wat eerst de hoofdslaapkamer was, werd, na onze verhuizing naar de zolder, een beetje een ‘rommelkamer’. Er stond een logeerbed (waar geen gebruik van werd gemaakt). Een tv voor de spelcomputer van zoonlief en verder een hoop opbergdozen met speelgoed. Het idee was hier een soort speelkamer van te maken, maar zoonlief blijkt toch liever in de woonkamer en zijn eigen slaapkamer te spelen.

Aangezien ik ook steeds meer thuis werk, was ik op zoek naar een plek waar ik mij even rustig terug kon trekken en tevens een plek waar ik de boel-de-boel kon laten. De eettafel was, tot nu toe, mijn werkplek en het ging mij toch irriteren daar alle werkspullen op te laten liggen.

Functionele kamer

Nadat mijn broer afgelopen week had aangekondigd dat hij rond de kerst 2 weken bij ons zou verblijven (hij woont in Amerika), besloot ik toch maar werk te maken van onze rommelkamer. Een dubbele functie moest deze gaan hebben; relax/logeer -en werkkamer.

Inkopen

Als eerst bestelde ik via Wehkamp een slaapbank. Deze werd keurig geleverd op de afgesproken dag en tijd. Bij IKEA kocht ik een simpel grenen tafeltje INGO, wat als bureau zou dienen. Deze verfde ik in de Flexa kleur van het jaar 2019 ‘Spiced Honey‘. Aangezien ik deze kleur te heftig vind voor een muur, vond ik een bureautje wel een goede oplossing. En in combinatie met de muur en de 2 stroken behang, die ik bij KARWEI kocht, een prima combinatie!IMG_0442

Kantoortje

Het kantoor-gedeelte ga ik nog inrichten met een functionele opbergkast, waar tevens de printer op komt te staan. Daarboven een ‘pegboard’ van de IKEA, waarbij ik moodboards kan creĆ«ren voor mijn projecten.

Geslaagd

Al met al een zeer geslaagde make-over, al zeg ik het zelf. En deze blog is de eerste blog die in deze kamer is geschreven. En het werkt prima!

Wat vinden jullie van de make-over?

IMG_0423

Deze blog is tot stand gekomen door mijn eigen investeringen en input. In geen geval is deze blog betaald en/of gesponsord.

 

Laat een berichtje achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.