Een nieuw avontuur!

Serious Business

Wat ooit begon als een hobby, groeide uit tot ‘serious business’. Van leuke interieurplaatjes maken met mijn mobiele telefoon tot professionele foto’s voor (betalende) opdrachtgevers. Interieur is voor mij meer dan een hobby geworden. Aangezien ik het laatste half jaar steeds meer (betaalde) opdrachten kreeg, heb ik besloten een volgende stap in mijn carrière te nemen; Ik ga mij full-time op ‘zusinterieur’ storten!

IMG_0697 (1)

Deuren

IMG_0618Dat betekent dat ik de komende tijd, hopelijk, een hoop (nieuwe) deuren ga openen, maar dat ik er sowieso ook 1 ga sluiten: Per 1 december ga ik mijn administratieve functie bij Flow Wonen neerleggen. Een bedrijf waar ik, bijna, 2 jaar met veel plezier heb gewerkt. Het heeft mij dan ook behoorlijk wat moeite gekost om tot deze beslissing over te gaan. Ik heb het nog een tijdje proberen te combineren. Maar 16 uur, verdeeld over 4 dagen en daarbij ook nog het huishouden en moederschap EN mijn werkzaamheden voor zusinterieur te combineren, dat ging dus niet meer.. En dan moeten er keuzes gemaakt worden en die is genomen waar mijn hart ligt.

Orchidee

Onlangs heb ik bij orchideeën bedrijf Orchids & SO, gevestigd in Moerkapelle, een superleuke en informatieve rondleiding gehad. Waarbij ik volledig van het stigma – van oubollige plant- ben afgestapt. Dit bedrijf weet op een verjongende manier deze mooie bloeiende plant aan te bieden. Onlangs zijn ze daarom ook een webshop gestart waarbij ze de orchidee in diverse arrangementen aanbieden. Ik viel volledig voor het arrangement ‘Flawless Days‘.

Giveaway Orchidee

IMG_0604Om te vieren dat ik per 1 december zzp-er wordt, mag ik arrangement Flawless Days verloten!

Wat moet je hiervoor doen?

-Volg zusinterieur en Orchids & SO op Instagram;

-Laat een reactie achter op de post op Instagram;

-Voor meer kans (je naam telt dan dubbel), laat dan ook hier een reactie achter.

Op 28 november maak ik de winnaar bekend! Orchids & SO zal er dan voor zorgen dat je dit mooie arrangement op een veilige manier thuis gestuurd krijgt.

De giveaway is gesloten.

Deze blog is mede tot stand gekomen mmv Orchid & SO.

 

16 gedachten over “Een nieuw avontuur!

 1. Succes met je nwe uitdaging! Dapper hoor om het bekende vertrouwde los te laten en te gaan voor waar je hart en passie ligt !
  En graag zou ik willen winnen natuurlijk …☺️

  Like

 2. Gefeliciteerd met de nieuwe stap in je leven!
  Wij hebben al jaren orchideeën thuis, de oudste is 12 jaar. Mijn vriend verzorgd ze altijd maar ik help tegenwoordig een handje mee. Doe graag mee voor een nieuwe aanwinst in de vensterbank!

  Like

 3. 😲😍😲😍😲 Waaaaaaauuuuuuwwl!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg 😍😍😍😍Wat een geweldige prijs gaan jullie weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op een prachtige Orchidee. Dat zou echt zooooo Welkom zijn ben dol op orchideeën. Ik ben echt helemaal Excited 😍😍😍 Je zou ’t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!! Nu maar hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen #FingersCrossed

  Like

 4. Gaaf!! En dat gaat zeker lukken met de mooie foto’s die je nu al deelt. Want door jouw kleurtje op de muur, heb ik manlief kunnen overhalen om ook die kleur op onze muur te laten verven. De F&B Ovalroom Blue en I love it!! We krijgen er ook zulke goede reacties op. Dus: thanks for that.
  You go girl!!

  Like

 5. Wat een gave uitdaging, gefeliciteerd Sonja!
  En de orchidee komt in zo’n mooi arrangement zeker van zijn oudbollige karakter af!

  Like

 6. Wat onwijs leuk dat je deze stap gaat zetten! Heel veel succes gewenst 🙂 en dit orchidee arrangement is echt heel gaaf, weg met het oubollige imago inderdaad!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s