Humdakin Giveaway

It’s the season

Bijna kerst! En dat betekent; gezelligheid, veel eten en natuurlijk de cadeautjes. En wat is er leuker dan cadeautjes krijgen? Cadeautjes geven uiteraard! Zo heb ik laatst al een volger heel erg blij mogen maken met een orchideeën-arrangement en nu mag ik weer iemand blij maken met een schoonmaak/verzorgings-pakket van Humdakin

Wat is Humdakin?

Humdakin biedt moderne, huishoudelijke en verzorgingsproducten aan, zoals een universeel schoonmaakmiddel, afwasmiddel, handzeep en lotion, wasverzachter, waszeep, enz. Tevens bieden ze diverse soorten textiel aan, voor het huis: 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen in verschillende kleuren. De Humdakin producten zijn zowel allergie- als milieuvriendelijk en de geuren zijn mild. Het laatste nieuws is dat zij het prijsproduct van het jaar hebben gewonnen op de interieur- en designbeurs van Formland.

Pakket

Ik heb van Humdakin supermooie producten mogen ontvangen en ik mag precies zo’n pakket aan 1 van mijn volgers verloten. Dit pakket bestaat uit de volgende producten:

 • 1 x handzeep
 • 1 x handlotion
 • 1 x (afwas) borstel
 • 1 x universele reiniger
 • 1 x spray bottle (voor de reiniger)
 • 1 x afwasmiddel
 • 1 x geurstokjes
 • 2 x handdoekjes in de kleur grijs

IMG_0831

Deelname

Wil je kans maken op zo’n pakket twv € 150,-? Laat dan een reactie achter op mijn post hierover op mijn Instagram, volg Humdakin op Instagram en voor nog meer kans, mag je hier ook een reactie achter laten.

Ik zal donderdag 13 december de winnaar bekend maken via een Instagram Story.

Deze giveaway/blog is mede tot stand gekomen door Humdakin.

 

39 Replies to “Humdakin Giveaway”

 1. Oh, wat een fantastisch pakket! Wat een verwennerij zou dit zijn aan het einde van een zeer moeilijk jaar.

 2. Dit pakket komt precies op het moment dat ik mooie producten voor in de keuken zocht , die ook milieu vriendelijk zijn. Ik win dit pakket gedeelte graag!

 3. Voor een pakket vol milieuvriendelijke, mooie en fijne producten waag ik graag een extra kansje!😊

 4. Net verhuisd, en nog op zoek naar mooie maar milieuvriendelijke producten. Mooi verjaardagskado (7 dec jarig) 🙂

 5. Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee. Wie weet staan deze prachtige flesjes straks te shinen in ons nieuwe huis! #winwinwin

 6. Ik zal heel eerlijk toegeven dat ik nog nooit afwasmiddel heb gekocht 😳. Tot nu toe altijd thuis gewoond en onlangs mijn eerste huisje gekocht! Het is één grote bende nu midden in de verbouwing, haha! Ik kan niet wachten om straks alles lekker fris te maken, en dit pakketje ziet er uit dat het mij daarbij kan helpen (en zo kan ik stiekem nog even het afwasmiddelkoopgedrag uitstellen🤫)
  Ik doe graag mee aan de winactie en zal mn reactie ook op Instagram achterlaten!
  Liefs

 7. Wat een heerlijke produkten en ze zien er ook nog eens prachtig uit. Zou ze dolgraag winnen 😇

 8. Een geweldige lijn zeg!! Maak er graag kans op, aangezien ik heel wat af sop hier in huis😊

 9. Oeh die wil ik wel winnen, lijkt me heerlijk!!! Met een groot gezin hebben we hier nooit genoeg!

 10. Super mooi pakket!! Ik doe heel graag mee! ✨ Mooi spullen voor in ons nieuwe huis.

 11. Leuke winactie! 🌺
  Die zou ik graag willen winnen.
  En ik ben jarig 24/12 😁

 12. In het nieuwe jaar ga ik samenwonen met mijn vriend en dit zou een ontzettend leuk starterspakketje zijn!

 13. Wat zien die producten er prachtig uit. Ik zou graag op deze manier kennis met ze willen maken en mijn ervaringen hiermee op Instagram willen delen…

 14. Wauw te gek! Dit wil iedereen vast heel graag winnen. Deze fantastische prijs past helemaal bij onze nieuwe badkamer 💕 Nu maar duimen voor een beetje geluk! 🍀

 15. Wat een heerlijk pakket! En straks fijne schoonmaak producten voor de voorjaarsschoonmaak! ❤️❤️

 16. Wat een geweldig pakket. Ik ben zelf enorme fan van Humkadin en hun verantwoorde, duurzame producten. Ik zou dit dus heel graag winnen voor in ons nieuwe huis.

 17. Echt verwennerij zo’n pakket! Lijkt me heel gaaf om allemaal eens te proberen.

 18. Fijn pakket! En nog natuurlijk en milieu vriendelijk, perfect! Ik doe graag mee. Liefs @byloez

 19. Ik waag graag een kansje om dit heerlijke pakket te winnen! Hier kan ik nou écht heel vrolijk van worden.. love it!!

 20. Wat een fijn pakketje🥰 die zou ik graag eens willen uitproberen.. vind de verpakking ook heel mooi zou mooi staan in Mn huis💕

 21. Dat zou super leuk zijn, echt een heel mooi pakket! Zelfs mooi voor in huis, beter kan niet!

 22. Amai dat is een kei leuk pakket!
  Zou ideaal zijn om mezelf mee te kunnen verwennen tijdens de zware blokperiode!

Laat een berichtje achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.