Humdakin Giveaway

It’s the season

Bijna kerst! En dat betekent; gezelligheid, veel eten en natuurlijk de cadeautjes. En wat is er leuker dan cadeautjes krijgen? Cadeautjes geven uiteraard! Zo heb ik laatst al een volger heel erg blij mogen maken met een orchideeën-arrangement en nu mag ik weer iemand blij maken met een schoonmaak/verzorgings-pakket van Humdakin

Wat is Humdakin?

Humdakin biedt moderne, huishoudelijke en verzorgingsproducten aan, zoals een universeel schoonmaakmiddel, afwasmiddel, handzeep en lotion, wasverzachter, waszeep, enz. Tevens bieden ze diverse soorten textiel aan, voor het huis: 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen in verschillende kleuren. De Humdakin producten zijn zowel allergie- als milieuvriendelijk en de geuren zijn mild. Het laatste nieuws is dat zij het prijsproduct van het jaar hebben gewonnen op de interieur- en designbeurs van Formland.

Pakket

Ik heb van Humdakin supermooie producten mogen ontvangen en ik mag precies zo’n pakket aan 1 van mijn volgers verloten. Dit pakket bestaat uit de volgende producten:

 • 1 x handzeep
 • 1 x handlotion
 • 1 x (afwas) borstel
 • 1 x universele reiniger
 • 1 x spray bottle (voor de reiniger)
 • 1 x afwasmiddel
 • 1 x geurstokjes
 • 2 x handdoekjes in de kleur grijs

IMG_0831

Deelname

Wil je kans maken op zo’n pakket twv € 150,-? Laat dan een reactie achter op mijn post hierover op mijn Instagram, volg Humdakin op Instagram en voor nog meer kans, mag je hier ook een reactie achter laten.

Ik zal donderdag 13 december de winnaar bekend maken via een Instagram Story.

Deze giveaway/blog is mede tot stand gekomen door Humdakin.

 

39 gedachten over “Humdakin Giveaway

 1. Dit pakket komt precies op het moment dat ik mooie producten voor in de keuken zocht , die ook milieu vriendelijk zijn. Ik win dit pakket gedeelte graag!

  Like

 2. Ik zal heel eerlijk toegeven dat ik nog nooit afwasmiddel heb gekocht 😳. Tot nu toe altijd thuis gewoond en onlangs mijn eerste huisje gekocht! Het is één grote bende nu midden in de verbouwing, haha! Ik kan niet wachten om straks alles lekker fris te maken, en dit pakketje ziet er uit dat het mij daarbij kan helpen (en zo kan ik stiekem nog even het afwasmiddelkoopgedrag uitstellen🤫)
  Ik doe graag mee aan de winactie en zal mn reactie ook op Instagram achterlaten!
  Liefs

  Like

 3. Wat zien die producten er prachtig uit. Ik zou graag op deze manier kennis met ze willen maken en mijn ervaringen hiermee op Instagram willen delen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s