Eetkamerbank zitkussen

Toen ik een tijdje geleden alweer een zitbank had gemaakt van de STUVA / FĂ–LJA combinatie van IKEA, was het al vrij snel duidelijk dat er een zitkussen voor nodig was. Aangezien dit 3 bankjes betrof en een totale lengte van 2.70m had, ging ik op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk kussens. En zo stuitte ik op Nofruit, een bedrijf dat maatkussens maakt, voor zowel binnen als buiten!

Staaltjes

Als eerste heb ik (gratis) staaltjes van de stof aangevraagd. Wel zo fijn om de kleur in het echt te zien en de stof te voelen. Mijn keus viel uiteindelijk op de stof Copacobana White Taupe. Een stof met een ‘structuur’ met een basic uitstraling, maar door een vleugje taupe krijgt het kussen wat warmte.

Ontwerptool

Met een handig online ontwerptool ben ik aan de slag gegaan. Toen ik er niet helemaal uitkwam, qua dikte en afwerking (met of zonder tussenstuk), heb ik even contact opgenomen met Nofruit en zij hebben mij hierin vervolgens prima geadviseerd. Blijkt nu, nadat jij je ontwerp/bestelling heb ingediend, iets niet te kloppen, dan zal Nofruit altijd even contact met je opnemen om het de bespreken.

Resultaat

Afgelopen vrijdag werd mijn bestelling bezorgd en ik heb het kussen meteen in gebruik genomen, uiteraard. Het kussen heeft een hoogwaardige afwerking en past perfect op ons eetbankje. Het definieert het nu ook meer als zitbankje (aangezien ik hiervoor al eens paar keer de vraag had gekregen of er wel op gezeten kan worden). Het zit heerlijk en geeft de ruimte een warme uitstraling. Ik ben erg tevreden met het resultaat!

Voor ons eetbankje ging ik op zoek naar een maatkussen. Ik kwam uit op Nofruit. Een bedrijf gespecialiseerd in allerhande maatkussens.

En wat vinden jullie ervan? Hebben jullie meubels waar je een zitkussen op maat voor kan gebruiken? Misschien met het oog op het voorjaar ook leuk voor op een tuinbank!

Deze blog is mede tot stand gekomen m.m.v. Nofruit.

4 Replies to “Eetkamerbank zitkussen”

  1. Super leuk!! Welke maten heb je gebruikt voor het kussen (lengte, breedte, hoogte)?

Laat een berichtje achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.