Restyling kinderkamer

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de kamer van zoonlief een restyling heb gegeven, dus het werd wel tijd voor een update wat deze veranderingen precies zijn geweest.

Een Blijvertje

De ‘feature wall’ in zijn kamer met het behang Gable van Farrow & Ball is gebleven. Want dit is voor de komende jaren gewoon een blijvertje. Aangezien de rest van zijn kamer een neutrale kleur had, vond ik het wel leuk om er wat speelsheid in aan te brengen door middel van een lambrisering. Inmiddels geen onbekend fenomeen in menig interieur en het geeft een leuk effect. Ik heb gekozen voor een stoere kleur blauw uit de Histor collectie.

Verplaatsbare Stippen

Onlangs brachten wij een bezoekje aan Villa Augustus in Dordrecht en in hun kleine winkeltje vol leuke spulletjes, kwam ik magnetische stippen tegen die je heel gemakkelijk op een muur kan plakken. Aangezien ze magnetisch zijn (vraag mij niet hoe het precies werkt), kon ik de stippen ook nog makkelijk verplaatsen/verschuiven om ze in de juiste positie te brengen). En als we ze niet meer leuk vinden, dan kunnen ze ook weer heel makkelijk verwijderen, zonder dat het lijmresten achterlaat.

Nieuw Beddengoed

Voor zijn bed heb ik nieuw beddengoed gekocht en mijn oog viel meteen op de overtrekken van Swedish Linens. Ik heb voor een groene matrashoes gekozen die ik mooi vond passen bij het nieuwe dekbedovertrek van H&M Home. Zowel de matrashoes als het dekbedovertrek is van 100% organisch katoen. Neem ook eens een kijkje bij de overtrekken voor de grotere afmetingen matrassen bij Swedish Linens, daar zitten ook erg leuke tussen!

Kleurrijk

Al met al is het een bont geheel van kleuren geworden. Precies wat zoonlief mooi vindt (en mama stiekem ook wel). Wat vinden jullie van het resultaat? En houden jullie van kleurrijke kinderkamers of mag het ook een tikje minder bont?

Deze blog is mede tot stand gekomen m.m.v. Swedish Linens


Laat een berichtje achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.