Upgrade van de Eethoek

Kreeg eind vorig jaar onze eethoek al een make-over, was het nu alweer tijd om deze een upgrade te geven.

Something old, Something new

De eetkamerbank bleef, maar kreeg een een uitbreiding door de rollende lades FÖLJA van IKEA toe te voegen waardoor het bankje niet meer open was en wij meer opbergruimte kregen. Ook werd er een maatkussen van NoFruit voor aangeschaft, waardoor wij nu heerlijk zachte billetjes hebben.

Industrieel interieur

Mede door de komst van onze nieuwe steel look deur van GewoonGers, vond ik leuk om nog meer industriële elementen in ons huis aan te brengen en zo kwam ik de tafels van Stoer Metaal tegen. Mooie, eenvoudige, stalen tafels met verschillende mogelijkheden voor een blad. Mijn keus viel op het model Stoer 44, waarbij ik vooral aangetrokken werd door het eenvoudige ontwerp. Laat een kind een tafel tekenen en zo ziet hij eruit. Het stalen frame is luchtig en komt niet zwaar over. Voor het blad koos ik voor white wash geverfd hout. Dit om het geheel zo licht mogelijk te houden. Stoer Metaal biedt echter ook andere opties aan voor het tafelblad. Alles is mogelijk en bespreekbaar. En kijk ook eens naar de mogelijkheden voor een eetkamerbank van staal. Het is dat wij al een eetkamerbank hebben, anders had ik het wel geweten!

Snelle levering

Gelukkig was er een snelle levertijd en kon ik al snel van mijn nieuwe tafel gaan genieten. Ik mocht van Vintagelab15 ook nog een paar mooie, nieuwe stoelen uitkiezen. Hierbij koos ik voor het model Eef. Een stoel met een zwart onderstel en olijfgroen, fluwelen zitting. Dit complementeerde mooi bij onze, onlangs opnieuw geverfde, muurkleur! De nieuwe lamp (een mooie zwarte hanglamp) kocht ik via de site van H&M Home.

Houden jullie van industriële elementen in huis of kies je meer voor een lichter interieur? Wist je dat dit ook mooi te combineren valt? De tips hierover kan je binnenkort lezen op het blog van Vintagelab15.

Deze post is mede tot stand gekomen m.m.v. Vintagelab15 & Stoer Metaal.

Laat een berichtje achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.