Spiegels in je interieur

Onlangs mocht ik een leuke giveaway doen in samenwerking met Jelle van Usi Maison. Een mooie passpiegel in barok-style. Waarbij ik in eerste instantie een beetje huiverig was om een barok spiegel in mijn interieur te integreren, bleek dit een groot succes te zijn. Juist door de mix van stijlen, geeft het mijn, normaal wat strakkere interieur, juist wat meer pit. Deze spiegel is dus een blijvertje!

Moderne Spiegels

Jelle benaderde mij onlangs weer voor een leuke samenwerking: Naast dat Usi Maison een enorme collectie van barok en klassieke spiegels heeft, voert hij ook een moderne lijn in spiegels. Zo heeft hij bijvoorbeeld spiegels van ign_re amsterdam in zijn collectie. De collectie “Look” heeft een strak design en is functioneel in gebruik.

Kaptafel

De Look spiegel kreeg bij mij een mooie plek in de logeer/speelkamer. Zoals jullie op mijn Instagram hebben kunnen zien, kreeg deze kamer onlangs een make-over m.m.v. het behang van BN Walls. De kamer kreeg een toevoeging in de vorm van een bureautje voor zoonlief of voor mijn thuiswerk. Maar aangezien zoon (nog) geen huiswerk heeft en ik de voorkeur geef aan de eettafel om aan te werken, heb ik het bureautje in gebruik genomen als kaptafel. Een heerlijk plekje om even rustig mijn make-up te doen.

Mooie vormgeving

De Look Spiegel zou eventueel prima in de hal kunnen hangen. De steun kan je eenvoudig aan de muur bevestigen. Het plateautje, waar de spiegel op rust, kan je gebruiken om iets op te leggen. Handig voor een lippenstift of bijvoorbeeld sleutels. De spiegel is verkrijgbaar in zowel een ronde als een vierkante variant en je kan uit drie kleuren kiezen voor de voet: Antraciet, bruin/rood en wit. Een spiegel kan een echte aanvulling zijn op je interieur en hoeft dus niet alleen en praktische functie te hebben!

Liefde voor spiegels

De liefde voor spiegels is voor mij een feit! Wil je meer weten over de mogelijkheden van spiegels in je interieur? Neem dan eens een kijkje op de site van Usi Maison. Twijfel je nog of wil je de spiegels in het echt bekijken, dan kan je altijd een kijkje nemen in zijn showroom! (Graag van tevoren wel even een telefonische afspraak maken)

Laat een berichtje achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.