Lekdetectie zonder hak -en breekwerk

Vloerverwarming

In onze huidige woning (uit 2009) hebben wij een vloerverwarming. Super deluxe en heel erg fijn voor de voetjes. De vloerverwarming zit onder een plavuizen vloer, waarop wij een marmoleum vloer hebben laten leggen. Op zolder ligt dit ook onder een plavuizen vloer, maar daar hebben we niets overheen gelegd. Nu las ik laatst, dat vloerverwarming ook kan gaan lekken en om dan de hele vloer open te moeten breken om op zoek te gaan naar dit lek, is mijn ergste nachtmerrie. Waarbij vaak ook niet eens zeker is, waar de oorsprong van het lek zit… Je begrijpt; ik kan hier slapeloze nachten van hebben.

Geen hak -en breekwerk

Gelukkig is dat hak -en breekwerk niet nodig, want er is nu Moorman Totaal Techniek. Een lekdetectie bedrijf dat lekkages kan opsporen zonder alles eerst open te breken. Zij sporen lekkages op, repareren dit en herstellen gevolgschades. Daarbij begeleiden ze je ook nog eens in het verzekeringstraject. Geen lokaal bedrijf, gewoon door heel Nederland beschikbaar.

Daklekkage

Voordat wij in Bleiswijk in een nieuwbouw woning kwamen, hebben wij een tijdje in een jaren ’30 appartement gewoond. Hartstikke leuk en erg sfeervol (denk aan: en suite kamers, glas in lood ramen etc. etc.). Maar met een oud huis, kwamen ook de gebreken. Ik weet nog dat wij op een nacht lagen te slapen en buiten regende het erg hard. Ik werd wakker van een druppel op mijn hoofd. Wat bleek: we hadden een daklekkage. Gelukkig was het vrij duidelijk waar dit vandaan kwam (de schoorsteen) en hebben we dit ook goed kunnen oplossen (waarbij we uiteindelijk wel het hele dak hebben moeten vervangen). Maar je kan ook daklekkage hebben, zonder dat het duidelijk is waar de oorzaak ligt. En het kan zich zelfs op een andere plaats bevinden dan waar je de schade waarneemt.

Jaren ’30 appartementencomplex in Rotterdam Blijdorp met een typisch plat dak

Overige lekkages

Moorman Totaal Techniek beschikt over geavanceerd materiaal om de oorsprong van de lekkage op te sporen. En niet alleen voor daklekkage of vloerverwarming, maar ook voor riool, gevel of CV lekkages. Ze zijn de goedkoopste van Nederland en nemen al je zorgen uit handen qua reparatie en gevolgschade.

Favorieten

Wij hebben dus hun nummer bij onze favorieten gezet, want wakker liggen van lekkages is het laatste wat ik wil. Het fijne is dat je weet dat ze een vast tarief hanteren (€394,50 excl 21% btw) en dat ze geen lange aanrijtijd hebben, omdat ze door heel Nederland werkzaam zijn. Dus ik kan met een gerust hart gaan slapen!

Laat een berichtje achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.