Kast op maat

Zie je ook wel eens door het bomen het bos niet meer qua meubels en maatwerk? Maar heb je een bepaald idee in je hoofd wat je maar niet kan vinden? Of zit je aan een specifieke afmeting gebonden? Dan heb ik nu de oplossing voor je!

Kast op maat

Je hebt een afmeting, kleur en materiaal in je hoofd voor een dressoir of tv-kast? Ontwerpjouwkast lost dit voor je op door jouw kast op elke gewenste afmeting te maken! En biedt nog veel meer mogelijkheden.

Een tv-meubel op maat, afgestemd op jouw wensen.

Configurator

Via hun online tool kan je heel makkelijk een kast configureren. In elke afmeting (op de centimeter nauwkeurig zelfs), kleur en afwerking. En omdat het maatwerk is, kunnen zij ook rekening houden met stopcontacten of apparatuur. Er is keuze uit standaard RAL kleuren, maar je kan ook een custom kleur opgeven. En vergeet niet de afwerking (mat, extra mat, hoogglans, zijdeglans).

Een blauwe tv-kast. Why not?

Opties

Wil je lades of open vakken of deurtjes? Er zijn eindeloze mogelijkheden. Uiteraard ook voor de binnenkant van de kast. Maak dit geschikt voor je apparatuur en kies uit de diverse keuzes voor plankjes. Zelfs een bovenblad van eiken is mogelijk. Niets is te gek!

Open vakken, deurtjes of lades. Alles is mogelijk.

Gangkast

Onze gangkast is de meest goedkope optie die je kan bedenken van een groot Zweeds meubelwarenhuis. Een prima oplossing; goedkoop en praktisch, maar zoals ze zeggen; je entree is het visitekaartje van je huis. Het leek mij dus heel leuk om hier een kast op maat te laten plaatsen. Vooral omdat er toch specifieke wensen zijn voor een gangkast; deze moet niet te groot zijn, functioneel (veel opbergruimte) en uiteraard moet het passen bij de uitstraling van de gang en een mooie blikvanger zijn. 

Het huidige kastje in de hal

Mijn ontwerp

Ik ging met de configurator van Ontwerpjouwkast aan de slag en kwam op het volgende ontwerp; een dressoir met 4 lades, uitgevoerd in een mat groene kleur (RAL 6021). Het dressoir kan aan de muur gemonteerd worden, waardoor de ruimte onder de kast vrij blijft. Wel zo handig met schoonmaken of om eventuele schoenen onder te zetten. Dat zal onze hal een mooie make-over geven! 

Mijn ontwerp voor de kast in de gang

Levertijd

Ontwerpjouwkast heeft een levertijd van ca. 9 weken. De levering is gratis en je hebt zelfs een bedenktijd. Wel zo handig met mijn wispelturigheid, want er is meer dan genoeg keuze en het ontwerp zou nog wel eens gewijzigd kunnen worden.

Uniek en handgemaakt

Of je nu kiest voor een dressoir, tv-kast, ladenkast of hi-fi kast; er zijn meer dan genoeg mogelijkheden (4 miljoen zelfs!). Zo kan krijg je een uniek meubel, volledig handgemaakt en van uiterst hoogwaardige kwaliteit. Waar zou jij voor kiezen?

Een uniek ontwerp, in de kleur van jouw keuze.

Deze blogpost is tot stand gekomen m.m.v. Ontwerpjouwkast

Laat een berichtje achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.