Relaxen in stijl met Laui Lounge.

Soms heb je van producten die je op social media voorbij ziet komen en daarvan meteen denkt: “Leuk! Hebben!” Dat had ik met de fijne lounge producten van Laui Lounge. Heerlijke lounge stoelen en hockers. Allemaal handgemaakt met een uitgebreide keuze aan stoffen.

Adult Lounge en Hocker

Van Laui Lounge mocht ik 2 producten uit hun uitgebreide collecties kiezen en deze in mijn interieur uitproberen. Ik koos uit de Adult Lounge collectie een stoel met in een beige stof en een bijpassende hocker in dezelfde stof. Het zijn multifunctionele producten, en licht van gewicht, zodat ze makkelijk door het huis te verplaatsen zijn. De lounge en hocker gaan dus meerdere leuke plekken krijgen bij ons. En ik denk zelfs dat ze uiteindelijk bij zoonlief op de kamer belanden, aangezien hij er nu al frequent op te vinden is in een ‘chille’ stand.

Uit de Adult collectie; de lounge stoel en hocker in beige stof

Kidscollectie

Mocht je nu kinderen hebben, die dat ‘chillen’ ook helemaal zien zitten, dan is er ook voor hun een kids collectie. Iets kleiner formaat, maar nog net zo cool. En wat is er gaver dan een echte lounge stoel te hebben op je kamer?

Ook aan de kleintje is gedacht. Hier afgebeeld in een mooie velvet stof. (foto: Laui Lounge)

Buitencollectie

De standaard tuinmeubelen fungeren uiteraard prima in een Nederlandse tuin, maar als je echt iets anders wilt, dan zijn is er binnen het aanbod van Laui Lounge ook een outdoor collectie. Door de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal kan je deze het hele jaar door buiten laten staan! Een blikvanger die ook nog eens praktisch is.

De outdoor collectie van Laui Lounge. (foto: Laui Lounge)

Materialen

Er is enorm veel keus uit materiaal; velvet, kunstleer en stof in diverse kleuren. Twijfel je over de kleur of het materiaal? Dan kan je voor € 5,- stofstalen aanvragen, welke weer verrekend wordt in je eerstvolgende bestelling. 

Productie

De productie is geheel in handen van Laui Lounge en alles is dus handgemaakt. Er zit daardoor een kleine levertijd op. Het streven is alle bestellingen binnen 5 werkdagen te verzenden. Maar dat wachten is het zeker waard. Welk lounge product en stof zou jij kiezen?

Deze blog is tot stand gekomen m.m.v. Laui Lounge.

Laat een berichtje achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.