Diensten

Content Creation

Ben je een (nieuwe) speler in de interieurbranche en weet je niet hoe je je merk onder de aandacht moet brengen? Dan bied ik uitkomst met mijn social media kanalen als interieur & lifestyle content creator.

Ervaring

Met een jarenlange ervaring en kennis op het gebied van interieur en social media kan ik bezoekers naar je eigen social media kanalen en/of website genereren. Een kleine investering met een groots effect!

Middels styling, fotografie en een eventuele blog breng ik je merk onder de aandacht van een groot publiek van interieur liefhebbers.

Tarieven en info (mediakit) op aanvraag.

Eerdere samenwerkingen zijn o.a. met KARWEI, Intratuin, IXXI, Fatboy, Beddinghouse, Tonone en BISSELL.

Showroomfotografie

Om je woonwinkel zo optimaal mogelijk te presenteren is het noodzakelijk over goede fotografie te beschikken. Ik kom bij je winkel/showroom langs en maak foto’s van de verschillende settings, die vervolgens gebruikt kunnen worden voor social media of je website. De foto’s zullen een uniforme uitstraling hebben en passen bij de stijl van je winkel. Geen gedoe met dure fotografen, maar een betaalbare manier om je social media en websites van mooie foto’s te voorzien. De beelden worden in High Res aangeleverd.

Prijs op aanvraag.

Interieurfotografie

Je interieur presenteren op social media of je huis verkopen. Ik kan je huis op een realistische manier en op hoogwaardig niveau fotograferen. Door mijn opleiding als verkoopstylist kan ik je ook nog eens informeren over de juiste indeling voor je interieur.

Prijzen op aanvraag.

Locatiefotografie

Productfotografie. Prints: Xixi Floral Prints, Fotografie: Maureen Visual Storyteller, Locatie: zusinterieur

Ben je op zoek naar de juiste locatie om je producten te fotograferen, dan staat mijn huis en interieur ter beschikking voor je! Dit kan in -of exclusief fotografie.

Tarieven

  • Exclusief fotografie: € 50,- per uur (excl. BTW)
  • Inclusief fotografie: € 100,- per uur (excl. BTW)

Meer info? Stuur een mail via het contactformulier.

Vastgoedstyling / Verhuurstyling

Je huis of appartement (nog) sneller verkopen of verhuren? Tijdens een (kosteloos) intakegesprek bekijken wij de te verkopen of te verhuren woning en bepalen wat mogelijk de beste aanpak is voor je woning. Ik zorg dat de woning op een neutrale, pakkende manier wordt ingericht waardoor er een groter publiek wordt bereikt voor de verkoop of verhuur.

Pakket 1
€ 175,-
– Gratis en vrijblijvend intakegesprek.
– 1 gesprek waarbij je de beste verkoopstyling tips voor je gehele woning en tuin krijgt (duur 2,5 uur).
– Per mail ontvang je de informatie die er besproken is, onderverdeeld per vertrek.
– Advies en tips voor bezichtigingen.
 
Pakket 2
€ 395,-
– Gratis en vrijblijvend intakegesprek
– Per mail ontvang je de informatie die met je besproken is, onderverdeeld per vertrek.
– 1 dagdeel restylen gebruikmakend van eigen inboedelen standaard accessoires pakket ter waarde van € 75,- (de accessoires blijven je eigendom).
– Restylen van de woonkamer, keuken, badkamer, hal, de grootste slaapkamer en tips voor de rest van de woning.
– Advies en tips voor bezichtigingen.
Pakket 3
€ 595,-
– Gratis en vrijblijvend intakegesprek.
– Per mail ontvang je de informatie die met je besproken is, onderverdeeld per vertrek.
– 1 dag restylen gebruikmakend van eigen inboedel en een standaard accessoires pakket t.w.v. € 125,- (De accessoires blijven je eigendom).
– Restylen van de gehele woning en tuin.
– Advies en tips voor bezichtigingen.

Fotografie Funda

Enkel een professionele fotoreportage voor bijvoorbeeld Funda kan natuurlijk ook. Na de punten op de “i” gezet te hebben gaan wij direct aan de slag zonder uitvoerig te restylen. De foto’s worden aangeleverd op een USB stick en zijn direct te gebruiken. Aantal foto’s is minimaal 18 stuks en de kosten zijn €150,-

Alle bedragen zijn inclusief 21% btw. Reiskosten bedragen €0,39 per km gerekend vanaf Bleiswijk.

Neem eens een kijkje op mijn portfolio pagina voor eerdere projecten!

Staan jouw wensen niet bij bovenstaande adviezen? Neem dan contact met mij op met jouw vragen en opties voor een vrijblijvende offerte!