Expatwoning Rotterdam

Door een opdrachtgever uit Rotterdam werd ik ben benaderd om een appartement te restylen voor de verhuur aan expats, welke past bij het straatje van verkoopstyling. Bij verkoopstyling gaat het erom dat je de ruimte zo optimaal mogelijk presenteert en alles zo neutraal mogelijk houdt. Het gaat er immers om dat de nieuwe bewoner(s) zichzelf daar zien wonen met hun eigen, persoonlijke spullen. Bij expat/verhuur woningen is het echter wel zo dat de woning gemeubileerd verhuurd gaat worden. De meubels moeten daarom duurzaam en tijdloos zijn. En daarbij ook nog rekening houdend met een bepaald budget.

Basic en industrieel

De eigenaar heeft de woning compleet gestript en de muren opnieuw gestuct en van een neutrale kleur voorzien. Tevens is er een nieuwe vloer gelegd. De zwarte leren bank, was reeds in beheer van de eigenaar en dit werd het uitgangspunt van mijn ontwerp; basic, zwart wit en een tikkeltje industrieel.

Rail-systeem

Er is wat kunst opgehangen voor de huurder, maar doordat de kunst aan een rail-systeem is bevestigd kan dit makkelijk vervangen worden en is het niet nodig om (extra) gaten te boren. Zo kan de nieuwe bewoner zijn eigen stijl in de woning aanbrengen.

Indeling

Bij het ontwerp is sterk rekening gehouden met de indeling van de woning; deze moet praktisch en een logische indeling hebben. Door de verschillende hoekjes en doordat het appartement maar 2 kamers heeft, was dit een uitdaging maar is er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte.

Verkoopstyling

Naast interieurstyling ben ik een verkoopstylist met een afgeronde opleiding hierin. Heb jij ook een woning die je wilt verhuren of wilt verkopen, maar kom je er niet uit met de indeling en de inrichting? Neem dat vrijblijvend contact met mij op!

Laat een berichtje achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.