Stylingadvies appartement Amsterdam

Een jong stel (expats) wilden een advies op gebied van inrichting voor hun appartement in Amsterdam. De woning is niet erg groot en daardoor was het moeilijk voor hun om een logische indeling te bedenken. Middels een plattegrond/indelingsplan heb ik voor hun een beeld geschetst welke meubels waar het beste in de ruimte zouden kunnen staan. Met een 3D impressie kregen ze een goed beeld hoe dit er dan uit zou kunnen zien.

Indelingsplan appartement Amsterdam

De ronde eethoek bleek een schot in de roos te zijn. En in de keuken was er nog extra (zit)ruimte gecreƫerd middels een barretje. Van de bestaande schouw heb ik een leuke eye-catcher gemaakt door tegels en een (oud) haardje erbij te zetten. Zo kan je van een simpele schouw een mooie blikvanger maken.

3D impressie appartement Amsterdam

In een kleine ruimte is het extra leuk om wat grote items neer te zetten, zoals een grote plant, grote bank en een XL schilderij.

Zit je ook krap in de ruimte en vind je het moeilijk een logische indeling te vinden? Neem dan een vrijblijvend contact met mij op voor een advies of neem een kijkje op mijn pagina adviezen voor de mogelijkheden.

Laat een berichtje achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.