Welkom bij zusinterieur!

7795445632_IMG_3822 2 (1)

Mijn naam is Sonja Appelman, interieur-verslaafde en sinds 2015 actief op Instagram. Van een passie en hobby heb ik mijn beroep mogen maken.

Ik heb enkele jaren als administratief medewerkster, content creator van webshops en social media-deskundige gewerkt in de interieurbranche. Hobbymatig was ik bezig met interieurstyling -en fotografie, van waaruit ik stylingopdrachten kreeg van bedrijven en merken, die ik promoot via mijn social media kanalen en blog. Sinds 2018 heb ik de kans gegrepen om dit als zelfstandig ondernemer te doen en mijn tijd volledig in mijn bedrijf zusinterieur te steken.

Ik bied verschillende diensten aan, waarbij ik zowel bedrijven als particulieren kan helpen met hun interieur(producten) en social media. Middels professionele styling en fotografie kan ik merken helpen om hun naam in de (interieur) branche naar een hoger niveau te brengen. Lees daar alles over op mijn pagina Diensten.

Naast social media bied ik ook mijn diensten aan als vastgoedstylist. Door mijn opleiding als verkoopstyliste kan ik goed meedenken over de indeling, kleurgebruik en efficiency in een interieur, welke kunnen bijdragen aan een snellere verkoop of verhuur van een woning.

Wil je meer inspiratie of ben je benieuwd naar mijn mening over interieur en interieur-gerelateerde zaken? Neem dan eens een kijkje op mijn blog.